Longarm Quilting service "graag wil ik samen met u, uw mooie quilttop tot een machinaal door mij gequilte quilt maken. Voor alle vragen kunt u mij een mailtje {marpie49@gmail.com} sturen."

donderdag 9 februari 2012

Wachten duurt lang............

.....deze keer of is het altijd zo? Wachten totdat het Zondag 3 juni is......dan gebeurt het....!
Het lijkt me zo ontzettend leuk om al die machientjes bij elkaar te zien, te horen....maar of dat lukt met al die dames die erachter zitten en allemaal zitten te oohh en te aahhh. Misschien hoor je dan niks meer van dat snorrende geluidje dat ze maken. Lucy zegt het al, ze maken allemaal een ander geluidje en dat klopt hoor. Deze familie heeft er 7 stuks en geen eentje klinkt hetzelfde.
Afgelopen maandag nog uitgebreid met deze gespeeld. Had haar eerst helemaal schoongemaakt, want tjonge wat een stof zit er onder je steekplaat, toen heerlijk een blok van de FWQA gemaakt. Leen haar op 3 juni even uit aan Geri want die heeft er geen maar ze gaat wel gezellig mee. Ach, mag graag een beetje opvallen, daarom neem ik dan ook de WITTE dame mee.
  Oohhh, nog zoveel nachtjes slapen [zal me niet vervelen hoor tijdens het wachten] voordat ik haar, haar en zij en wie weet allemaal zie. Natuurlijk gaat het fototoestel ook mee, iedereen is hierbij dan ook alvast gewaarschuwd. Wat ook zo leuk is ZIJ houd een show & tell....... wachten duurt gewoon echt te lang, dat is duidelijk. Fijne dag allemaal

4 opmerkingen:

ineke zei

Wat zal dat een feest worden.groetjes ineke

Chris zei

Je moet nog wel heeeeeel lang geduld hebben en je machientje ook. Maar wat een enig vooruitzicht!

sylvia zei

alvast veel plezier, maar dat zal wel lukken met al die enthousiastelingen!!!

quilting Jeannet zei

Oh Marga, je kan ze wel verhuren aan al die dames die mee willen doen maar er gene hebben (lol) Ik zou ook wel zo,n witte willen, maar ja joh, waar laat ik alles op een gegeven moment!?
Wel heerlijk dat jij komt, je weet er zoveel van af, enne, ik ben ook heel benieuwd naar wat jij te showen en te tellen hebt hoor, je maakt zulke mooie dingen en in een razend tempo. Ik wil het allemaal zien.....