Longarm Quilting service "graag wil ik samen met u, uw mooie quilttop tot een machinaal door mij gequilte quilt maken. Voor alle vragen kunt u mij een mailtje {marpie49@gmail.com} sturen."

woensdag 5 oktober 2011

een oudje... an old one...

Op mijn oude log {nog steeds niet te zien} had ik al eens een foto laten zien. Nu laat ik haar/hem in volle glorie zien. Ze mag dan een dame op leeftijd zijn het is haar niet echt aan te zien. Ze heeft een beschadiging op de steekplaat maar dat is dan ook alles.
 
On the old log of mine I did show it a little. Now he/she is here all the way. She maybe not that young but the years have been very good to her. Only the plate around the feet dogs is damaged. A few days a go Lucy came along to adjust the machine appropriately. She did a great job because now the machine is running very smoothly, and we had some lovely few hour’s together.
 Lucy is laatst langs geweest om haar af te stellen want ze deed het nog niet zo goed. We hebben samen een paar leuke uurtjes gehad, de machine loopt nu als een treintje en maakt schitterende steken. 
 
When will I use this machine? Did it last time when I needed to make a example block. It works just fine. DH loves the sound of the machine when it is running.
Chris did it on hers and I am going to try to do it on this one too, making a quilt top on it.
When an which one I will let you know when I am working on it. Have a nice day ♥ 
 
Wil net als Chris gedaan heeft op haar Jones een quilt top maken op mijn oude Singer trapnaaimachine. Laatst wou ik iets uit meten en met een proeflapje was het blokje zo gemaakt op deze machine. Het geluid wat deze machine maakt als je er mee bezig bent, vind zelfs DH leuk klinken. Fijne dag verder ♥ 


8 opmerkingen:

Chris zei

Oh Marga, wat leuk!! Een zusje van mijn Jonesje! Leuk dat je ook een quiltje er op gaat maken. Die van jou is nog meer versierd als de mijne, misschien nog wat ouder? Die van mij is in 1953 gekocht. Maar de vorm van het kastje en zo lijkt erg op die van mij. Dat wordt weer wat leuks, wat je gaat maken, zeker weten. Veel plezier er mee!

Ans zei

O, zo'n singertje heb ik ook in de huiskamer staan. Alleen niet zo'n mooie kast er om heen en de riem is gebroken. Ooit hoop ik dat hier ook iemand langskomt om hem aan de gang te krijgen.

Miny zei

Wat bijzonder daar kun je echt trots op zijn, leuk om er ook een quilt op te maken!

Groeten Miny

Annelies zei

Wat een prachtige machine !

Kathinca zei

Op zo'n trapauto heb ik leren naaien. Heb eentje hier in de woonkamer staan die nodig schoongemaakt en afgesteld moet worden. Klus voor de winter. Het geluid doet me altijd denken aan het spinnen van een kat. Prachtige tafel/kast zit er omheen!

Hubertine zei

Wat een prachtige Singer!!! Ik had eerst niet door dat dat mooie machientje in dat mooie kastje zat!!!!!
Vond namelijk het kastje al zo mooi!!! En daar kan je natuurlijk hele mooie quiltjes op maken!!!!!!
Groetjes, Hubertine

sylvia zei

wat leuk, zo'n oude machine! En wat wisten ze dat vroeger mooi te 'verpakken' he?! Heel wat anders dan de PVC kappen van nu.....

Valentina zei

What a Beauty, Marga! Congratulations, and I can't help being a little jealous that you spent some time with Lucy. Would have loved to be there with both of you! I have my great grandmother's pedal, and I can't seem to get used to the feet and hands... :(